Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Friday, June 15, 2012

Kuih Raya 2012


Sempena bulan Ramadhan dan Syawal yang akan tiba tak lama lagi, aku nak jual kuih raya. Kuih raya ni kalau ikut tekak aku dan family aku memang sedap. Kami sekeluarga dah 3 tahun beli kuih raya dengan pengeluar yang sama nie. Jadi, aku nak share lah kelazatan kuih raya nie dengan kawan kawan dan pembaca semua. Kalau nak order boleh telefon jek 012 7967079.


Almond Truffle
Penuh Bekas @ 46 pcs
RM 18.00



Chocolate Rice Shortbread
Botol besar @ 65 pcs
RM 24.00



Almond London
Botol kecil @ 46 pcs
RM 18.00


Toasted Coconut
Botol besar @ 55 pcs
RM 24.00


Honey Japanese Choc
Botol penuh @ 47 pcs
RM 27.00

Frutty Nutty Cookies
Botol kecil @ 40 pcs
RM 18.00

Floral Hazellicious
Botol kecil @ 47 pcs
RM 18.00

Floral Choc Chip
Botol besar @ 80 pcs
RM 24.00

Cornflake Peanut Bar
Botol besar @ 59 ps
RM 24.00

Chip Chipsmore Cookies
Botol kecil @ 55 pcs
RM 13.00
Turkish Rainbow Crystal
Botol kecil @ 50 pcs
RM 18.00 
Cashewnut Sugee
Botol Kecil @ 50 pcs
RM 18.00

No comments: