Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Tuesday, November 4, 2014

I'm back....

Assalamualaikum...

Hihi... title tak boleh blah... macam ramai saaangatlah fillower blog picisan hidup segan mati belum tau nie....

Malam-malam buta nie mata aku tak boleh lelap dah... aku pun tak tau apasal.. alang2 dah ak nak lelap buat lerr kopi o satu tumbler... hadap laptop yang dah lama x buat kerja berfaedah... asyik layan youtube dgn drama jek sejak dah mula kerja balik nie.

Sekarang nie bidang kerja dah berubah almost 180 darjah.. still ada clerical work... tapi tambah lak dengan kerja customer service... hadoi laa... rasa macam haperr dah kadang2... dgn macam2 kerenah manusia yang mintak macam-macam.. yang boleh mintak tak dibuat. yang ak boleh dapat u yang depa nak.

Paper work dah makin menimbun. Satu jek problem aku... susah nak organize kerja dan barang2 aku.. Ada tak sesaper boleh bagi tips unuk multitasking yang saangatlah mencabar nie...

No comments: