Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Friday, June 12, 2009

Luahan Hati... aku tak pandai....

Apa kes....? hihi... nie memang masalh besar aku sebenarnya.... apa yang aku rasa tak puas hati, tak berkenan aku tak pandai nak bagitau atau takut nak bagitau.

Bila aku boleh bagitau? bila aku dah marah dan tak boleh control perasaan aku... dalam kata lain, mulut aku berjalan ikut hati bukan ikut kepala aku. masa tu memang rasa best, mcm high pun ada sebab aku dapat lepaskan apa yang aku dah pendam lama.

Lama-lama aku pikir aku kena cari penyelesaian gak sbb kalau tak luahkan, mcm mana nak selesaikan ye tak...

No comments: