Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Sunday, April 25, 2010

Facebook dan game...

Aku baru join main game kat face book nie.. mula2 xnak main sbb takut hooked... kan betul.. aku dah hooked denag Farmville.. yang lain x brp sangat.. sesekali jek menjengah... dah lama2 main nie, hari nie aku macam annoyed bila some player take it tooo seriously... it's just a game. ye laa mmg main pun xleh main2.. tapi rilek laa.. kije tak lak ko buat serius mcm tu.. dok buat silap jek sampai org rasa nak buang ko ko tak sedar... lantak ko lah... aku cuma nak meluah perasaan di pagi hari yg tak brp cerah nie... ptg karang nak pi meronda lah... hntr tender lagik.... pekena char kue tiau lagi best...

No comments: