Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Tuesday, July 20, 2010

First SGM in JB.... finally....

Akhirnya... setelah sekian lama aku menunggu peluang ini, ia datang juga. Sepatutnya aku sendirik dah boleh propose untuk buat SGM kat JB. Tapi kekuatan tu belum datang... hehehe.. anyway, aku tolong promote jek lah.


Tujuan SGM nie salah satunya adalah untuk sharing pengalaman ibu-ibu, networking sesama mothers kat JB dalam dunia penyusuan susu ibu. Tak kiralah sama ada fully breastfeeding atau ada top up sikit-sikit dengan FM.. u still have tried to provide the best, i.e. susu ibu.


Di SGM inilah kita akan berkongsi, pengalaman, ilmu, nasihat dan pendapat dari pelbagai lapisan dan latar belakang ibu-ibu.



Tarikh : 8.8.2010 (ahad 4 pm)


Tempat : Taman Setia Tropika Park, JB.


Tajuk : Meneruskan Penyusuan dalam bulan Ramadhan



Diharap SGM yang pertama ini akan mendapat sambutan dan sokongan daripada anda semua. Sila war2kan kepada sesiapa juga yg berminat.


Kalau tak tau jalan ke lokasi boleh refer map kat Google.. Click kat bawah nie jek pun boleh.

Taman Setia Tropika Park.