Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Wednesday, October 28, 2009

Susah sangat ke?.....

Aku nak merungut membebel ketakpuasan hati aku yang x dpt aku nak lepaskan.... anakku nyusu badan, aku perah utk bagi masa pi keje, aku siapkan warmer nak bg senang pengasuh anak aku aka makcik aku utk panaskan susu dan bagi anak aku susu perahan aku... tapi aku masih dengar alasan-alasan yang kepala otak aku tak boleh terima bila dia bagi susu formula kat anak aku.... geramnya..... aku kena amik gak susu formula tu... kat rmh nanti mak aku pulak yang pi buat time aku takde pasal lmbt nak tunggu susu perahan panas... adoi.... susah sangat ke nak bagi susu perahan pada anak aku....

2 comments:

haza said...

Salam dear... ku baca dan ku terharu dengan semangat mu.. keep it up dear...

kadnag2 susah nak ajar mereka yg rapat dengan kita.. kalo kasi kat org yg tak kenal.. risau lain pula jadiknya, sabar... moga dipermudahkan

lailasani said...

salam kenal, singgah fr mysuperkids.

part formula ni, jgn tinggalkan langsung susu tu kat rumah bb sitter. mmg sesetgh org akan rasa leceh utk panaskan ebm. buat susu lagi senang. sbb sy pun mhadapi mslah yg sama ms mula2 hantar anak kat bbsitter dulu. bila sy tanya, bbsitter ckp sbb tak sempat nk panaskan, bb dh menangis. last2 sy tak bekalkan langsung pun formula but mesti hantar ebm lebih lah sikit utk standby.