Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Tuesday, January 5, 2010

Cerita-ceriti... wedding adik aku....


Family photo yang proper sikit.... amik masa wedding adik aku belah mak 2 (mak aku mak 1 nyerr yek). Sajerr... kalau takmemang payah nak amik gambar laki aku nie.... "abang, toksah laa fobia sangat nak amik gambar... abg ttp hencem di ati ayang... kui..kui.."


Nie si kecik dengan baju melayu dan saarung kepalanya. kalau tak kena gaya, sampai tutup mata ditariknya... dia dah kepanasan luar dan dalam psl lama sgt duduk. Nasib ku bawa pouch blh kendong dia selama yang dia nak sampai dia tidur dlm pouch tu. hahaha...


Adik aku dan suaminya... dpt adik ipar, mende pertama aku bgtau dia, ko tambah mak lg 2 org tau bkn sorang.. hahaha...



Abah masa sesi penyerahan seorang lagi anak daranya. Aku nengok makcik punyerlaa emo.. masa mak aku hari tu selambe rock jek dia baca.



 Nie bkn mak aku, nie maksu aku belah abah.



Haa.. nie baru mak aku. nie kat rumah lagi sblm pi majlis tu...

Gambar handphone laa... semua gelap gelita... redho jek laa yek....

Selamat Pengantin Baru dan Selamat melayari bahtera rumahtangga yang penuh gelora yang kadang2 very unsangkarable.... biar gelora, badai, karam jangan ye dik... muuaahhh...

1 comment:

miz nurul said...

hehhee... speechless... thanx coz dtg wedding kte kak...

yup..very the very unsangkarable~