Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Monday, January 17, 2011

Kerja time takde kerja..

Aku kalau jam menganggur kat ofis dulu rajin layan blog, wat blogwalking, pas tu terjebak dengan FB, pas tu dah jemu, aku terjebak dengan nie pulak....

Felt soft ball

Felt fridge magnet

Aku buat bila aku free sesangat jek. Nie pun ada pending projek sebab material tak cukup. Aku beli kain nie kat kedai barang jahitan. Warna kain banyak jugak pilihan walaupun tak sebanyak jual online.

Felt craft ni ikut imaginasi kita dan dari idea penghasil felt kraf lain jugak. api lagi best bila kita boleh olah semula dan cipta sesuau yang baru dari idea asal.

Selamat mencuba.

2 comments:

Normaliza said...

but sendiri ke semua tu? cantikla..

MarDiah said...

yup.. tu pasal sengetbenget bunga tu.. hehe..