Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Tuesday, February 22, 2011

[iPad MySuperKids] Audition: Saya nak Cheescake Brownies air tangan blog owner TTM

Hari ini saya mengidam nak bikin cheesecake lagik setelah cubaan pertama membuahkan hasil tak berapa sedap di mata walaupun sedap di tekak, aku tak tahan sebab hari nie posting TTM buat cheesecake lagik. Aku dah gian cheesecake. Habislah....

Sesungguhnya bila melayari blog nan satu ini sememangnya akan membuat aku rasa lapar serta-merta. Dihidangkan dengan juadah yang menarik, disulami dengan selingan jenaka dan cerita-ceriti yang setakat nie aku belum jemu. Tak dinafikan kalau kita follow dari awal penulisan beliau agak skema gaban lah jugak. Tapi lama-kelamaan, dia dah ada tune tulisan dia yang mampu buat kita sebagai pembaca rasa nak gelak guling-guling, tersengih sorang-sorang.

It’ a blog full of spices.. disulami juga dengan terjahan sang suami yang suka menyakat si isteri. Hehe…
Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack
 

2 comments:

TopsyTurvyMum said...

Mardhiah,
Kalau dekat memang dah lama hantar cheesecake tu..nak merasa jer pun tak tahan tgk gambar dalam buku tu hehe..
Haha..aku pun tak sanggup nak baca entry lama2.
Thanks la sudi baca:) TTD busy skang jarang boleh terjah.

TopsyTurvyMum said...

lupa lak..
untuk contest tu..GOod Luck! semoga dapat ipad idaman. Amin