Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Monday, March 22, 2010

Bila waktu paling sesuai?

Aku sebenarnya masih menuntut tapi sekarang nie dah lama pembelajaran aku tertangguh dek keadaan dan kemalasaan aku yang tak terbendung. dengan kehadiran si kecik menambah lagi tahap kebuntuan aku tang bila aku nak mula ke kelas semula? Kalau melihat pada situasi semasa, aku rasa macam nak tunggu mak aku pencen jek. So, weekend aku leh pi kelas dan mak aku boleh babysit anak aku. Harapan aku masa tu anak aku dah behave better supaya senang neneknya mengurusnya di rumah semasa ketiadaan aku...

"Ya Allah, mudahkanlah perjalanan perancanganku ini...."

No comments: