Blog ini sekadar cerita-cerita biasa dan perkongsian sebuah pengalaman kehidupan untuk rujukan bersama

Friday, March 19, 2010

Cara mengisi masa lapang di tempat kerja....

"Apa aku nak buat hari nie? "Bos, ada kerja nak buat tak?", Bos: pandang dengan muka blur.. dan jawab takde... balik ke meja kerja... sambung melangut. Belek2 PC, tengok e-mel, update apa2 yang patut sampai e-mail dah lama tak buka pun pi update.. buang segala-mala sampah-sarap dalam PC yang dah tak diperlukan... pas tu x tau nak buat apa dah...."

Anda ada rasa macam kenal dengan situasi di atas? Kalau ya... apakah tindakan anda agaknya selepas itu?

:weng dah giler babas....

2 comments:

m-i-o said...

buat entry blog banyak2. hahahaha!

bawak buku utk dibaca.

ambik upah buat bunga telur :P

sesungguhnya klo la aku dapat waktu senggang gitu - wah, bersilatle aku :P

MarDiah said...

m-i-o: aku selalu dapat senggang mcm nie.. selalunya pasang spectra, layan blog. Tapi nak buat posting mcm xde idea.. merapu jek lebih karang...